Puppy Socialisatie

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Nieuwe pup in huis?
Dan ben je waarschijnlijk al druk bezig met socialiseren.

Jonge pups moeten veel leren en nieuwe indrukken opdoen. Belangrijk is dat ze de gelegenheid krijgen in hun eigen tempo kennis te maken met de wereld om zich heen en zoveel mogelijk positieve ervaringen opdoen, liefst voor een leeftijd van 12 weken.

Tijdens deze socialisatie lessen zijn we vooral bezig met kijken naar de pups, benoemen hoe ze reageren op allerlei prikkels en adviezen geven hoe deze pups te begeleiden.

De Pup socialisatie is voor pups van 8 tot ca 14 weken, daarna kunnen ze doorgaan met de pup lessen.

De eerste keer is een gratis kennismaking met KynoSpirit, we kunnen dan bekijken wat uw pup aan kan en wat hij/zij nodig heeft. De instructeur bespreekt met u wat wij voor u en uw pup kunnen betekenen.

Bij Kynospirit hebben we een hele mooie ruimte met voldoende verschillende materialen om de pups te laten ontdekken. Er zal met groepen van max. 4 pups worden gewerkt, waarbij de pups om de beurt of te gelijk in de “ontdek” ruimte mogen. Ze kunnen socialiseren met allerlei attributen, maar ook met geluiden en verschillende mensen/kinderen en dieren. Ook hebben we ook de mogelijkheid om naar buiten te gaan, daar hebben we een afgesloten buitenruimte voor de pups met allerlei attributen om te klimmen, klauteren, spelen en ontdekken (snuffelen). Daarnaast hebben we de mogelijkheid om op stap te gaan met de pups zodat ze kennis kunnen maken met het verkeer, andere dieren (paarden, schapen, poezen, etc) en wat we nog meer tegen komen. Alles afhankelijk van de pups en de leeftijd.

Locatie: Provincialeweg 41
9862 PB  Sebaldeburen