Cesar Leider van de roedel

P111027
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Om weer baas over je hond te worden

In dit boek legt Cesar Milan zijn werkwijze uit.

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen.
In Cesars aanpak gaat Cesar Millan terug naar zijn roots in Mexico, waar hij opgroeide op een eenvoudige boerderij en vertelt hij hoe hij - vastbesloten als hij was om het te maken als hondentrainer – kind aan huis werd bij de sterren van Hollywood. Hij deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij je inzichten en tips geeft om zelf een sterke en warme band met je hond te krijgen.
Cesar Millan heeft de mysterieuze gave om met honden te communiceren en de wereld door hun ogen te zien.

Cesar Millan is een internationaal vermaarde hondenkenner, bekend van de hitserie Dog Whisperer op National Geographic Channel. In Cesars aanpak laat hij je de wereld door de ogen van je hond bekijken zodat je gedragsproblemen eindelijk zelf echt succesvol kunt aanpakken. Ontdek wat er in je hond omgaat en ontwikkel een positieve en warme band met je beste vriend.

Vol met fascinerende en heerlijke anekdotes over Cesars jarenlange praktijk met cliënten als Oprah Winfrey en Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith. Dit is hét boek om een nieuwe band met je viervoeter te smeden die je eindeloos meer voldoening zal geven.

Auteur: Cesar Milan
ISBN 9789044331202