Een leuke sociale pup in en om huis en een fijne band opbouwen met je hond?

Jonge pups moeten veel leren en nieuwe indrukken opdoen. Belangrijk is dat ze de gelegenheid krijgen in hun eigen tempo kennis te maken met de wereld om zich heen en zoveel mogelijk positieve ervaringen opdoen, liefst voor een leeftijd van 12 weken. Bij ons kunt u terecht vanaf 9 weken.

We beginnen met elke pup eerst met een vrijblijvende kennismaking.
De pup kan dan kennismaken met de nieuwe omgeving, u kunt kennismaken met de instructeur en de instructeur kan de pup observeren in een ongedwongen situatie om een beeld te krijgen van wat uw pup aan kan en wat hij/zij nodig heeft. Tijdens deze kennismaking bespreekt de instructeur met u wat wij voor u en uw pup kunnen betekenen.

Puppy Socialisatie:

Maximaal 3-4 pups per klas. Leeftijd 9 - 14 weken.
Tijdens deze lessen maakt de pup kennis met verschillende materialen en situaties.
Ze kunnen kennismaken met allerlei attributen, maar ook met geluiden en verschillende mensen/kinderen en dieren. Ook hebben we ook de mogelijkheid om naar buiten te gaan, daar hebben we een afgesloten buitenruimte voor de pups met allerlei attributen om te klimmen, klauteren, spelen en ontdekken (snuffelen). Daarnaast hebben we de mogelijkheid om op stap te gaan met de pups zodat ze kennis kunnen maken met het verkeer, andere dieren (paarden, schapen, poezen, etc) en wat we nog meer tegen komen. Alles afhankelijk van de pups en de leeftijd en onder begeleiding van de baas en de instructeur.
U krijgt tijdens de lessen ook uitleg over de wijze waarop de pup reageert op de situatie en hoe u de pup het beste kunt begeleiden.
Deze cursus is vooral voor heel jonge pups en onzekere pups.

Puppy Cursus:

Maximaal 3-4 pups per klas. Leeftijd vanaf 12 weken.
Pups leren spelenderwijs wat er van hun verwacht wordt in de wereld. Voorop staat het krijgen van een goede band met de hond. De hond moet leren jou te vertrouwen, daarna kun je bezig gaan met het aanleren van allerlei oefeningen die wij in het dagelijks leven met de hond belangrijk vinden.
In de lessen zullen we allerlei praktische oefeningen doen, die je kunt toepassen in de dagelijkse omgang met de pup. 

*  Aandacht voor de baas.
*  Belonen van gewenst gedrag.
*  Voorkomen en evt. ombuigen van ongewenst gedrag.
*  Hoe leert mijn hond.
*  Waarmee beloon ik mijn hond.
*  Wandelen zonder trekken.
*  Basis commando’s zoals zit, af, wachten, staan.
*  Hier komen.
*  Samen spelen (trekspelletje, apporteren) Neuswerk (snuffelspelletjes, zoeken)

Deze cursus bestaat uit 9 praktijklessen en 1 theorieles