Hoopers

           

    Uw instructeur voor Hoopers is:

Diane
   


Hoopers, sport of spel?

Hoopers is een vorm van hondensport die voor bijna alle honden en geleiders te beoefenen is. Het is voor zowel de hond als de geleider minder belastend dan veel andere vormen van hondensport en dus ook in te zetten bij jonge of oudere honden of honden met bijv. milde artrose. De geleider loopt niet mee met de hond, maar geeft de hond de aanwijzingen om een parcours te lopen. Dus ook heel mooi in te zetten om honden te leren zelfstandiger en verder van je af te laten werken.

Een Hoopers parcours bevat 4 verschillende objecten; de Hoops, Tunnels, Gate’s en Tonnen. Deze verschillende objecten worden de honden aangeleerd gelijk zelfstandig te nemen, waarna je eindeloos combinaties kunt maken.
De hindernissen worden zonder druk aangeleerd. Hond en handler moeten er natuurlijk beide plezier aan blijven beleven.

Bij ons zal de Hoopers in eerste instantie recreatief zijn, maar wel aangeleerd volgens de richtlijnen van Nadac Hoopers en gebruik makend van materialen die allemaal aan de eisen voldoen (wat betreft veiligheid en afmetingen).

Omdat het aantal trainingen afhankelijk is van de aanmeldingen, verwijzen wij u voor de trainingstijden naar de agenda.
Is de cursus van uw keuze niet meer te boeken, dan kunt u ook de mogelijkheden die onder aan deze pagina staan gebruiken.

 

Informatie Hoopers

 

Aanmelding Hoopers

 

Geef ons hier een review