Kris

Op heel jonge leeftijd al draaide haar leven voornamelijk om dieren en met name om honden. De meest logische stap voor haar was dan ook om na het voortgezet onderwijs de opleiding Dierverzorging en Veterinaire Ondersteuning aan het Groenhorst College in Barneveld te gaan volgen.

De afgelopen jaren heeft Kris gewerkt als Paraveterinair bij de verschillende 1e en 2e lijns Dieren Klinieken en op de Faculteit voor Diergeneeskunde te Utrecht. Daarnaast heeft zij diverse cursussen gevolgd o.a bij Martin Gaus, O&O,  John Fisher en KynoSpirit. Kris is in 1992 begonnen als instructeur van Gehoorzaamheid en Behendigheid.

In de loop der jaren is Kris zich steeds meer gaan richten op het gedrag van honden en de problemen waar eigenaren tegen aan liepen.  En zo begon zij in 2002 als Gedragstherapeut voor honden.

In 1998 kocht Kris haar 1e Rhodesian Ridgeback en sinds die tijd is ze verknocht aan dit ras en heeft zij weer andere gebieden van de hondenwereld ontdekt, waaronder het Speuren en de Search and Rescue. Inmiddels heeft ze aardig wat ervaring opgedaan in de show en fokwereld en is haar kennis aan het aanvullen via de verschillende Masterclasses.

U kunt haar hier bij KynoSpirit tegen komen als instructeur bij de ringtraining, en praktijk speuren. Ook voor vragen, priv√©lessen enz. op het gebied van gedrag wordt zij als gedragstheradeut ingezet. Tevens is Kris regelmatig aanwezig voor allerlei hand&span diensten binnen KynoSpirit.

Kris is een zeer welkome aanvulling van het KynoSpirit team.